طراحی سایت

طراحی سایت

طراحی سایت

طراحی سایت

زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت چیست؟


بهترین زبان برنامه نویسی تحت وب

برای انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت، بهتر است ابتدا با زبان‌های مختلف آشنا شوید و اطلاعات دقیقی کسب کنید تا راحت‌تر تصمیم بگیرید. ما در این مقاله، سعی کرده‌ایم به مقایسه‌ی زبان‌های برنامه نویسی تحت وب بپردازیم و آن‌ها را از جوانب مختلف بررسی کنیم.

اما به این نکته توجه کنید که هر زبان می‌تواند مزایا، معایب و کاربرد خود را داشته باشد. برای مثال زبانی برای انواعی از پروژه‌ها، بهترین گزینه باشد ولی در موقعیت دیگر مناسب برای آن کار نباشد. پس انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی در دنیای کد، کار درستی نیست. شما باید با توجه به هدف خود، مناسب‌ترین زبان را برای خودتان انتخاب نمایید.

ساختار وب‌سایت

ساختار کدهای وب سایت از دو بخش front-end (بخش سمت کاربر) و back-end (بخش سمت سرور) تشکیل می‌شوند. بخش سمت کاربر، همان ظاهر سایت است که با زبان‌های html ،css ،javascript و… طراحی شده است و این بخش صرفاً یک صفحه‌ی استاتیک است.

اما کد سمت سرور وظیفه‌ی پردازش، محاسبات و انجام عملیات مختلف روی داده‌ها را بر عهده دارد. برای روشن‌تر شدن قضیه به این مثال توجه کنید. در سایتی دکمه‌ای تحت عنوان “ثبت نام” قرار دارد. ظاهر این دکمه، محل قرارگیری آن و.. توسط کدهای سمت کاربر طراحی می‌شوند. اما بخشی که درستی اطلاعات ورودی را چک کند و در پایگاه داده ذخیره کند، جزو کدهای سمت سرور است.

از آنجا که زبان‌های سمت کاربر محدود هستند و جای تردید باقی نمی‌ماند، ما در این مقاله به بررسی محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی سمت سرور می‌پردازیم.

عوامل مؤثر در انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی

عوامل زیادی در انتخاب یک زبان برنامه نویسی مناسب، مؤثر است که مهم‌ترین آنها عبارت‌اند از:

  • تکنولوژی مورد استفاده
  • سادگی کاربری
  • وابستگی به  Platform
  • سرعت اجرا و امنیت
  • کارایی
  • بازار کار
  • سرعت توسعه
  • نحوه پشتیبانی
  • بهینه بودن برای موتور جستجو
  • و…

مقایسه‌ی زبان‌های برنامه نویسی تحت وب

در ادامه سعی کرده‌ایم ضمن معرفی هر زبان برنامه نویسی، مهم‌ترین معیارهای انتخاب را در هر زبانی بررسی نماییم.

python

زبان پایتون

اگر به دنبال یک زبان متن‌باز و مفسری هستید پایتون انتخاب مناسبی است. این زبان از سال ۱۹۹۱ با هدف ساده‌تر کردن برنامه نویسی ایجاد شده و تاکنون خواهان زیادی داشته است. به طوری که افرادی آن را بهترین زبان برنامه نویسی برای خود دانسته‌اند!

پایتون چند منظوره و شی گرا است و برای توسعه وب سایت، تحلیل داده، نوشتن برنامه‌ی دسکتاپ و حتی در زمینه‌ی یادگیری ماشینی و علم داده نیز کاربرد دارد. پس پایتون صرفاً یک زبان برای توسعه وب نبوده و در زمینه‌های دسکتاپ هم کاربرد زیادی دارد. یادگیری این زبان بسیار ساده است و منابع یادگیری زیادی برای آن وجود دارد.

همچنین پایتون دارای کتابخانه‌های بسیار زیادی است که باعث می‌شود بسیاری از امکانات را با تعداد خطوط کمتری از کد پیاده سازی نمایید. این زبان برای کار با پایگاه داده‌های بزرگ نیز مناسب است. در موتور جستجوگر گوگل هم از این زبان استفاده شده است.

یکی از نکات منفی که در زبان پایتون دیده می‌شود کندتر بودن سرعت اجرای کدها نسبت به سایر زبان‌های برنامه نویسی مثل جاوا است. این کندی علل مختلفی دارد و از مهم‌ترین آنها می‌توان به مفسری بودن و پویایی ذاتی پایتون اشاره کرد.

اگر از بازار کار این زبان می‌پرسید باید بدانید که این زبان در دنیا جز‌‌و ۱۰ زبان برتر بوده است. در ایران هم گرایش به سمت این زبان در سال‌های اخیر بیشتر شده است پس اگر اطلاعات خوبی در این زمینه کسب نمایید قطعاً به کسب در آمد هم می‌رسید.

Ruby

زبان روبی

روبی یک زبان برنامه نویسی متن‌باز، پویا، شی ‌گرا و با تمرکز بر سادگی است و کاربرد اصلی آن توسعه وب می‌باشد. روبی در سال‌ ۱۹۹۰ در ژاپن اختراع شد. این زبان بسیار قابل حمل است، با اینکه در لینوکس توسعه یافته، اما در اکثر پلتفرم‌ها کار می‌کند.

قدرتی را که امروزه روبی بین زبان‌‌های سمت سرور دارد مدیون Ruby on Rails است که یک فریم‌ورک منبع‌باز محسوب می‌شود. از مهم‌ترین وب سایت‌های توسعه یافته با این زبان می‌توان به توییتر اشاره کرد.
اگر تاکنون با زبان‌های برنامه نویسی دیگری آشنا نبوده‌اید، روبی برای شروع کار، مناسب شما نیست. زیرا یادگیری این زبان نسبتاً دشوار است و منابع کمتری برای یادگیری دارد. همچنین تقاضای این زبان در بازار کار کمتر است.

Php

زبان php

Php که برای بسیاری از افراد بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت شناخته شده است، یک زبان اسکریپتی و متن‌باز است که در سال ۱۹۹۴ به منظور طراحی برنامه‌های تحت وب ایجاد شد. ساختار زبان PHP بسیار شبیه به زبان C می‌باشد، به همین دلیل از محبوبیت فراوانی برخوردار است.

این زبان بر روی تمامی پلتفرم‌های معروف مثل ویندوز، لینوکس و مکینتاش قابل اجراست. بالا بودن سرعت اجرای کد، یادگیری آسان آن، رایگان بودن ابزار کار با PHP و وجود منابع آموزشی فراوان از دیگر مزیت‌های این زبان محسوب می‌شوند.

طبق گزارش W3TECH بیش از ۷۸ درصد از وب سایت‌ها از PHP بهره برده‌اند و سایت‌های معروفی همچون فیسبوک و ویکی‌پدیا از PHP استفاده کرده‌اند. این زبان به‌طور گسترده در صنعت استفاده می‌شود و بازار کار نسبتاً خوبی در ایران دارد. اگر تا به ‌حال وب‌سایتی با استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوای وردپرس یا جومولا ایجاد کرده‌‌اید یعنی از قدرت پی‌اچ‌پی استفاده نموده‌اید.
ذکر این نکته هم لازم است که زبان PHP ماژولار نیست بنابراین برای اپلیکیشن‌های بسیار گسترده و پیچیده چندان مناسب به نظر نمی‌رسد. برای مطالعه ی بیشتر از این زبان به مقاله ی زیر مراجعه کنیدو


java

زبان جاوا

جاوا یک زبان بسیار محبوب است که در سال ۱۹۹۱ با شعار “یک بار بنویس، همه جا اجرا کن” منتشر شد. به این معنا که زبان جاوا قابل حمل است. یعنی برنامه‌ی نوشته و کامپایل شده به زبان جاوا در کامپیوترهای مختلف با سخت‌افزارهای متفاوت اجرا می‌شود. این زبان شی گرا و همه منظوره، بسیار شبیه زبان c++ است.
جاوا برای نوشتن انواع برنامه‌های تحت وب، موبایل، دسکتاپ، سیستم‌های تعبیه، ربات و حتی برنامه‌های پیچیده‌تر کاربرد دارد.

بازار کار این زبان خوب است و در ایران بیشتر در زمینه‌های برنامه‌های دسکتاپ سازمانی و اپلیکیشن‌های تحت وب کاربرد دارد.

#C

زبان #c

سی شارپ زبان ساخته شده توسط مایکروسافت بر پایه‌ی زبان سی است. این زبان همه منظوره و شی گرا است و مانند زبان جاوا برای پروژه‌های اقتصادی و بزرگ، انتخاب بسیار خوبی است. با این زبان می‌توان برای پلتفرم‌های مختلف از جمله ویندوز، اندروید، ios، وب و.. برنامه نویسی کرد.

کارایی اصلی این زبان، برنامه نویسی تحت ویندوز است و برای برنامه نویسی تحت وب با سی شارپ فقط دانستن این زبان کافی نیست و باید از تکنولوژی به نام asp.net تحت #c استفاده نمایید.
وب‌سایت‌هایی همچون MSN ، وب‌سایت مایکروسافت و در ایران وب سایت‌هایی مثل دیجی کالا و ورزش ۳ ، همگی مثال‌هایی از سایت‌هایی هستند که از سی ‌شارپ و  ASP.NET بهره برده‌اند.

طراحی سایت با ASP.NET

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت

برخلاف تصور بسیاری از افراد ASP.NET یک زبان برنامه نویسی نیست و تنها فریم‌ورک یا چهارچوبی برای توسعه وب با زبان‌هایی مثل سی شارپ است.
ASP.NET تحت برند مایکروسافت است و تا چندی پیش، از Platformهای دیگر مثل لینوکس و یونیکس پشتیبانی نمی‌کرد. اما امروزه مایکروسافت سعی کرده تا حد زیادی این محدودیت را با پروژ‌ه‌ای تحت عنوان MONO برطرف کند.

هدف اصلی ASP.NET نوشتن Web Applicationهای بزرگ با اطلاعات ورودی و پیچیدگی‌های زیاد است.
ASP.NET به شما امکانات ساده‌ای برای شروع برنامه نویسی می‌دهد. ماژول‌های آماده و رابط کاربری آسان، برنامه نویسی را برای کاربران لذت بخش می‌کند.

اما معمولاً تعداد خطوط کدی که باید برای یک برنامه با ASP.NET نوشته شود نسبت به محصولات مشابه کمی بیشتر است. همین دلیل می‌تواند تا حدودی باعث زمان‌گیر بودن کد نویسی برای فعالیت‌های پیچیده شود. همچنین قیمت بالای ابزار کار با ASP.NET هم قابل توجه است. مثلاً برای استفاده از این پلتفرم باید از نرم افزار Visual Studio استفاده نمایید که نرم افزار ارزان قیمتی نیست. (البته نه در ایران!)

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر 24 مراجعه کنید.

چگونه طراح وب سایت شویم؟

چگونه طراح سایت شویم؟

طراح سایت کیست؟ فردی که طراحی سایت انجام می‌دهد باید چه ویژگی‌ها و مهارت‌هایی داشته باشد؟ در زیر یک راهنمای گام‌به‌گام ارائه‌شده است که به شما کمک می‌کند تا دانش و مهارت‌های ضروری برای ایجاد و طراحی یک وب‌سایت حرفه‌ای را بهتر درک کنید.

1- یادگیری تئوری طراحی سایت

هنگامی‌که شروع به یادگیری یک دانش جدید می‌کنید، ضروری است ابتدا اصول پایه آن را یاد بگیرید. وب‌سایت طراحی‌شده باید طراحی UX بسیار خوبی داشته باشد. طراحی UX خوب باعث می‌شود، بازدیدکنندگان در سایت شما باقی بمانند درحالی‌که یک UX نامناسب آن‌ها را به‌جایی دیگر می‌برد.

طراحی UX یا طراحی تجربه کاربری به زبان ساده چیزی است که کاربر در سایت شما می‌بیند. مثلاً لوگو در کدام بخش سایت قرار داشته باشد یا منوها به چه شکل باشند و امثال این‌ها. پس قبل از تلاش برای ایجاد وب‌سایت، لازم است که قوانین نحوه سازمان‌دهی وب‌سایت‌ها را یاد بگیرید.

از دیگر طراحان سایت و برنامه نویسان بزرگ یاد بگیرید. به وب‌سایت‌های بزرگ طراحی‌شده به‌خوبی توجه کنید و توجه داشته باشید که چگونه منو، لوگو و یا دیگر محتویات این وب‌سایت‌ها قرار داده‌ شده‌اند و سپس آن دانش را در طرح‌های خود استفاده کنید.

طراحی سایت به‌طور مستمر در حال تکامل است، بنابراین شما باید همیشه برای یادگیری مورد جدیدی آماده‌باشید.

2- یادگیری مهارت‌های موردنیاز

مهارت‌هایی که شما نیاز به یادگیری دارید عبارت‌اند از:

  • HTML
  • CSS
  • JavaScript
  • jQuery
  • PHP
  • SQL
  • Bootstrap

مطمئناً آموزش‌های زیادی در سطح اینترنت وجود دارد که می‌توانید به کمک آن‌ها، این زبان‌ها را یاد بگیرید؛ اما ما می‌خواهیم بهترین مکان برای یادگیری را به شما معرفی کنیم. معروف‌ترین سایت برای یادگیری W3Schools است. شش زبان ذکرشده در بالا به‌اندازه کافی و به زبان ساده در این وب‌سایت توضیح داده‌ شده‌اند. با این‌حال هیچ پایانی برای یادگیری، به‌ویژه در زندگی یک توسعه‌دهنده وجود ندارد. اهداف اصلی این زبان‌ها بصورت زیر است:

  • HTML: ایجاد ساختار و محتوای اصلی صفحه سایت
  • CSS: تنظیم ظاهر صفحه
  • JavaScript: ایجاد محتوای پویا در سایت
  • jQuery: ایجاد اسکریپت آسان برای جاوا اسکریپت
  • PHP: زبان برنامه‌نویسی سمت سرور
  • SQL: مدیریت پایگاه داده
  • BootStrap: واکنش‌گرا کردن وب‌سایت (متناسب برای موبایل و دیگر دستگاه‌ها)

3- یافتن ابزار مناسب

در هر صنعت، تسلط به ابزارهای ضروری در آن صنعت با روشی مناسب، اولین قدم به‌سوی موفقیت است. اگر شما با ابزارهای ضروری برای طراحی سایت آشنا نباشید، نمی‌توانید انتظار داشته باشید یک طراح سایت موفق شوید.
از آنجا که طراحی سایت، نیازمند یک نظم وسیع است، طراحان سایت باید با جنبه‌های مختلف طراحی آشنا شوند مانند:

طراحی گرافیکی: با وجود اینکه طراحی گرافیکی و طراحی سایت دو زمینه جداگانه هستند، طراحان سایت اغلب نیاز به طراحی گرافیکی برای حل مسئله یک طراحی خاص دارند؛ بنابراین، یادگیری نحوه استفاده از یک ویرایشگر گرافیکی مانند Adobe Photoshop حیاتی است. رایج‌ترین وظیفه طراحان سایت برای استفاده از ویرایشگر گرافیک، ویرایش تصویر است مثلاً تغییر اندازه و یا فشرده‌سازی تصاویر برای وب‌سایت و یا نوشتن متن روی تصویر و …

کدنویسی: همان‌طور که در بالا ذکر کردیم، طراح سایت باید به کدنویسی تسلط کامل داشته باشد. برنامه‌های Atom و Sublime برای کد نویسی مناسب هستند.

آشنایی با محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا، وردپرس: بیش از 33% از وب‌سایت‌های موجود با وردپرس ساخته‌شده‌اند یعنی از هر 3 سایت 1 سایت با وردپرس ایجادشده است. اینکه بدانید وردپرس چیست و بتوانید با آن کار کنید، می‌تواند یک بازار بسیار عالی و بزرگ را در اختیار شما قرار دهد. برای تسلط بر کار وردپرس، علاوه بر موارد گفته‌شده در قسمت 2، باید با روش مدیریت وردپرس و توابع آن نیز آشنا باشید.

4- یادگیری قوانین پایه سئو

شما ممکن است فکر کنید: “اگر من یک توسعه‌دهنده سایت هستم، چرا باید نگران باشم که سایت در موتورهای جستجو رتبه خوبی داشته باشد؟ آیا این کار وبلاگ نویسان و تولیدکنندگان محتوا نیست؟ ”
خب، بله بخش بزرگی از سئوی وب‌سایت مربوط به محتوا است؛ اما ساختار واقعی و کدنویسی وب‌سایت نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

برای مثال، برچسب‌های عنوان برای جستجوگرها بسیار مهم هستند. این برچسب‌ها اهمیت موضوع را نشان می‌دهند و با H1 تا H6 نمایش داده می‌شوند.
حالا شما باید متخصص سئو باشید؟ قطعاً نه؛ اما باید اساس و پایه را یاد بگیرید و درحالی‌که هر وب‌سایت را ایجاد می‌کنید، سئو را در ذهن نگه‌دارید. اگر شما یک کدنویسی تمیز داشته باشید و اصول سئو را رعایت کنید مشتری شما رضایت بیشتری را خواهد داشت.


find web tools- یافتن ابزارهای مناسب

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر 24 مراجعه کنید.